Till Fastighetsmästaren AB i Kiruna söker vi nu en: Fastighetstekniker

Rollen som Fastighetstekniker

Som fastighetstekniker hos oss kommer du att ansvara för tillsyn och skötsel, samt felavhjälpande underhåll för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till hyresgäster och kunder.

Du rapporterar till fastighetsförvaltare och samarbetar i huvudsak med hyresgäster, kunder, administratörer, affärschef, fastighetsskötare, hantverkare, projektledare och externa underleverantörer.

Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll

  • Ansvara för tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna och förebyggande arbete i enlighet med driftsplan.
  • Ansvara för felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna.
  • Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
  • Hantera avvikelser och medverka vid framtagning av förslag till korrigerande och förebyggande åtgärder.
  • Rondering.
  • Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
  • Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
  • Ansvara för att utföra visst systematiskt brandskyddsarbete.
  • Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt återkoppling till hyresgäster och kunder.
  • Ansvara för att bidra till ökad kundnöjdhet hos hyresgäster och kunder.

Kompetensprofil

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation.

Du är en god administratör och du har goda datakunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärs- och kundrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren Supply AB och delar våra värderingar Ärlighet Vi respekterar, Entreprenörskap Vi agerar, Ansvar Vi bryr oss om, Kvalitet Vi gör det vi lovar.

Du har ett öga för både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Körkortskrav
Lägst klass B

Anställningsform
Heltid, tillsvidare

Placeringsort
Kiruna

Tillträde
Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 17 augusti 2018. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Ersättning
Individuell lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-10-31
Ansökan skickas till johnny@fastighetsmastaren.com

Kontakt
Johnny Svennemyr, Affärschef
Telefon: 0980-135 05 Mobil: 070-323 55 45
E-post: johnny@fastighetsmastaren.com

Företag
Fastighetsmästaren Supply AB

Besöksadress
Geologgatan 6, 981 31 Kiruna