City Galaxen Kiruna
City Galaxen

Den centralt belägna City Galaxen i Kiruna omfattar 7828 kvadratmeter fördelat på tre plan. Gallerian som tidigare var ett Domusvaruhus är centralt belägen på Föreningsgatan mitt i Kiruna. Det är idag ett populärt shoppingstråk och ställe att träffas på tack vare en bra mix av butiker och mötesplatser.

Här finns bland annat Jeansbolaget, Lekia, Hemtex, Synoptik och Interflora Fresh samt populära Café Oscar med 70 sittplatser.

Gallerian City Galaxen är belägen i fastigheten Tipparen 12 som har hyresgäster som Röda Korset och Kiruna Stadsbibliotek som också bidrar till att City Galaxen har blivit en populär mötesplats för familjer och personer i alla åldrar.

Följ City Galaxen på Facebook

Väkommen till Kirunas mötesplats och shoppingcenter, City Galaxen! Shoppa loss i våra butiker, träffa kompisarna på vårt mysiga café och köp med blommor hem.

Läs vidare

Ta en fika på populära mötesplatsen Café Oscar

Passa på att fika på Café Oscar i hjärtat av City Galaxen med 70 sittplatser. Kaffebröd, smörgåsar, tårtor och bakelser från eget bageri. Träffas och trivs, alltid plats för dig!

Läs vidare

Låna en bok och låt barnen leka i myshörnan

När Kiruna Stadsbibliotek var i behov av nya lokaler valde de att flytta in hos oss. Biblioteket har nu fått ett centralt läge vilket både ökar tillgängligheten och spontana besök.

Läs vidare

Välkommen in att prova nya glasögon

Synoptik har ett helt nytt koncept, där målet är att underlätta servicen till kunderna. Man har fått fler och nöjdare kunder och satsar nu på sin butik i Kiruna.

Läs vidare