Gruvtrollets lekland söker ny matte/husse

Hösten 2014 valde ägarna av Gruvtrollets Lekland i Kiruna att avsluta sin verksamhet. Fastighetsmästaren/Telerit som äger lokalen valde då att köpa upp inventarierna/inredningen och namnet och nu hoppas man att någon är intresserad av att ta upp verksamheten igen.

– Leklandet var omtyckt och populärt bland Kirunaborna och gäster utifrån och besökarunderlaget är bra. Vi tyckte det var tråkigt när verksamheten upphörde och kände direkt att vi gärna såg att verksamheten kom igång igen i ungefär samma omfattning, säger Samuel Anderzén, på Fastighetsmästaren.

Det var 2009 som dåvarande nattklubb/restaurang Malmia byggdes om till lekland. Leklandet består av separata lekavdelningar för barn upp till 2 år, barn under 6 år samt större barn. Förutom bland annat rutschkanor, studsmattor, klätterställningar, och bollhav finns det också en riktigt hög dropslide. Det finns också en cafeteria för fika och enklare mat.

Lokalen är stor och rymlig och det finns utrymme för idéer som kan skapa ytterligare mervärde för besökarna och bredda profilen hos besökarna. Avskilda rum som fungerar bra för barnkalas och andra slutna sällskap.

– Vi hoppas att någon är intresserad av att dra igång den här verksamheten igen. Det är många barn i Kiruna som saknar sitt lekland, säger Samuel.

För information vänligen kontakta:

Fastighetsmästaren
Samuel Anderzén
samuel@fastighetsmastaren.com