Inredningsbutik ökade kundflödet efter flytt

Helena Johansson öppnade Hemma Hos Molly i mars 2010, det som startade som en mer renodlad inredningsbutik har med tiden utvecklats till att bli mer av en livsstilsbutik. Förutom inredning hittar man numera även kläder, delikatesser, kaffe och te här.

Helena Johansson som driver Hemma hos Molly började redan förra året känna att den dåvarande lokalen var för liten och funderade på alternativen.

– Jag bestämde mig för att något måste hända, antingen så måste jag hitta en större lokal eller så funderade jag på att flytta butiken till Luleå jag funderade också på att kanske rent av lägga ner butiken, berättar Helena.

Helena sade upp sitt dåvarande kontrakt och först vid årsskiftet fick hon klart med den nya lokalen som Fastighetsmästaren äger. Flytten skedde ganska omgående och i februari 2014 öppnade Hemma hos Molly dörrarna till den nya, fräscha och större butiken.

Den nya butiken har ett mycket attraktivt läge mitt på gågatan i centrala Boden, mittemot Enter Galleria och med en butiksyta på 190 kvm så fick Helena 100 kvm större än tidigare.

– Min känsla är att det nästan är dubbelt så många kunder nu i den nya lokalen, säger Helena. Vi syns bättre här med det bra läget och med stora skyltfönster mot gatan. Många kunder tror att det är en ny butik fastän vi har funnits i fyra år i en annan lokal på samma gata.

Samarbetet med Fastighetsmästaren tycker Helena har fungerat bra och hon är nöjd med det intresse som de har visat för verksamheten.