Arkiv: Lokaler

Fullt möblerat företagsboende om 7 rum och kök.

8 april

Fullt möblerat företagsboende med egen ingång om 7 rum och kök med 2 badrum med tvättmaskinspelare. Lägenheten är under uppbyggnad och... Läs vidare.

Ljus och fräsch butikslokal med kontor belägen på Kiruna Industriområde.

13 oktober

Öppen butiksyta med kontor i två plan. Bottenplan är 226 m² och inrymmer två kontor, RWC, fikarum med enklare kök samt butiksyta. Övre plan... Läs vidare.

Fräsch butikslokal i Norrskensgallerian i Gällivare Centrum

22 juni

Fräsch butikslokal i Norrskensgallerian i Gällivare Centrum med en butiksyta på 780 m² samt kontor och lager. Välbesökt Galleria där vi... Läs vidare.

Butikslokal på Industriområdet i Kiruna

14 april

LOKAL MED BRA LÄGE PÅ KIRUNA INDUSTRIOMRÅDE, NÄRHET TILL NYA KIRUNA CENTRUM OCH VÄG E10. Fastighet som ska byggas på Lastvägen 50 B på... Läs vidare.

Industri, handel eller kontor på nya Industriområdet Kiruna

8 januari

Fastigheten har ett bra läge på Kirunas nya Industriområde med närhet till Nya Kiruna Centrum, väg E10 och flygplatsen Preliminär byggstart... Läs vidare.

Industrihall och kontor på Nya Industriområdet i Kiruna

16 december

Industrihall och kontor på Nya Kiruna Industriområde uthyres Fastigheten har ett bra läge på Kirunas nya Industriområde med närhet till Nya... Läs vidare.

Företagsboende Frost Longstay

29 september

Företagsboende  i Tuolluvaara. Lägenheten är 43 m² stor med kök, badrum, sovrum och vardagsrum. P-plats med motorvärmare finns till varje... Läs vidare.

Företagsboende i två plan blockhyres till företag.

5 mars

Företagsboende i två plan blockhyres till företag. Möblerat företagsboende i två plan med ca 50 bäddar blockhyres till företag. Alla... Läs vidare.

Industrifastighet på Östra Industriområdet

29 maj

Industrifastighet med stor potential Tomten ligger i Kirunas senaste industriområde i närheten av Kiruna nya centrum och bostadsområdet... Läs vidare.

Kontorslokal i Gällivare centrum

29 maj

Kontor med toppläge. Ljus och fräsch kontorslokal med Gällivares absolut bästa läge. Lokalen är placerad på övre plan i Norrskensgallerian... Läs vidare.