Ny satsning i Gällivare och Kiruna

Från och med den 1 februari ingår HSB Norr samarbete med Fastighetsmästaren Supply AB i Gällivare och Kiruna. Samarbetet innebär att HSB Norr fortsätter vara kundernas närmaste part men Fastighetsmästaren blir underleverantör till HSB Norrs tjänster inom fastighetsskötsel.
Sedan flera år tillbaka erbjuder HSB Norr framgångsrikt samma koncept för sina kunder i till exempelvis Kalix.

– Vi är och vill vara en lokal aktör för våra kunder. Genom det här samarbetet skapar vi nya möjligheter för att fortsätta utveckla teknisk förvaltning på ett långsiktigt och hållbart sätt, säger Helena Backman affärsområdeschef, teknisk förvaltning HSB Norr.

Fastighetsmästaren Supply AB är en stor leverantör av förvaltning och fastighetsskötsel i Kiruna. Deras verksamhet kommer att fortsätta bidra till en hög kvalité och säker leverans.

– Vi ser verkligen framemot ett samarbete med HSB som är en etablerad fastighetsförvaltare i Kiruna och Malmfälten. Genom samarbetet utökar vi vår tjänsteportfölj vilket kommer att ge positiva synergier till båda företagen, säger Johnny Svennemyr, vd Fastighetsmästaren Supply AB.

Alla fastighetsskötare och lokalvårdare som idag jobbar inom den tekniska förvaltningen i Gällivare och Kiruna kommer få möjlighet att fortsätta sin anställning hos Fastighetsmästaren.