Lediga tjänster

Fastighetsmästaren Supply AB är ett externt förvaltningsbolag med en tjänsteleverans innefattande tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning, administrativ-och ekonomisk förvaltning.

Vi förvaltar bostäder och kommersiella lokaler åt kunder som återfinns inom privat och offentlig förvaltning.

Våra förvaltningsobjekt finns belägna från Kiruna i Norr till Avesta och Borlänge i Söder.

Vi arbetar efter ledningssystem för miljö, och arbetsmiljö- och kvalitetssystem ISO 14001 och ISO 9001.

 

Till Kiruna söker vi nu en Teamledare/Fastighetstekniker

Är du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Kiruna och söker du nya utmaningar och möjligheter till att utvecklas som person är detta en fantastisk möjlighet för dig. Vi ser att både män och kvinnor behövs inom fastighetsbranschen och för oss är personalen vår viktigaste resurs. Alla medarbetare oberoende av kön, ålder, sexuell läggning, etnicitet eller utbildningsbakgrund ska trivas hos oss.

Arbetsuppgifter

I rollen som teamledare/fastighetstekniker är du en nyckelperson som har ansvar för att gruppen genomför drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Du i kläder dig även rollen att vara projektledare för våra byggprojekt. Du bereder, fördelar samt samverkar till att arbetsuppgifterna genomförs tillsammans med dina kollegor. Du deltar också själv i det dagliga arbetet som fastighetstekniker. Att arbeta som teamledare fastighetstekniker hos oss passar dig som är en ledare som har människan i fokus.

 Kompetensprofil

Du ska ha erfarenhet av att leda människor i sina olika yrkesroller. Lämplig bakgrund är dokumenterad kunskap- och erfarenhet av fastighetsskötsel/fastighetsteknik/projektledning. Digitala verktyg är viktiga redskap som tillhör arbetsuppgifterna och därför ser vi att du har förmåga att uppfatta samt uttrycka dig väl i tal och text. Du har hög kreativitet, god samarbetsförmåga och en bra blick för vad som behöver göras. Du ser behoven och tar initiativ, samordnar och löser problemen när de dyker upp. Tidigare erfarenhet och färdigheter inom Bygg VVS eller EL är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren Supply AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet. Dina personliga egenskaper är lika med vår framgång gentemot våra kunder och samarbetspartners.

 

Placering:                    Kiruna

Tillträde:                      Enligt överenskommelse

Varaktighet:                Tillsvidare, anställningen föregås av 6 mån provanställning

Körkort:                       B är ett krav

Ersättning lön:            Individuell lönesättning

Så ansöker du:
Sista ansökningsdag: 2019-10-18
Ansökan skickas till: johnny@fastighetsmastaren.com

Kontakt:

VD Johnny Svennemyr,  Telefon, 070-323 55 45

e-post: johnny@fastighetsmastaren.com

Hemsida: www.fastighetsmastaren.com

Företag: Fastighetsmästaren Supply AB

Besöksadress: Geologgatan 6 Kiruna