Lediga tjänster

Fastighetsmästaren AB förvaltar bostads- och affärsfastigheter på orterna Kiruna, Gällivare, Haparanda, Avesta och Borlänge. Vi äger totalt ca 100.000 kvadratmeter och har mer än 900 hyresgäster som hyr bostad eller lokal hos oss.

 

Till Fastighetsmästaren AB i Kiruna söker vi nu en: Bostadsförmedlare

Ditt uppdrag

Som Bostadsförmedlare är din främsta arbetsuppgift att ge god service i förmedling av hyresrätter. Som bostadsförmedlare är det viktigt att skapa rätt förväntningar hos våra bostadssökande det gör vi bland annat genom att vara tydliga i kommunikationen och att anpassa informationen till mottagaren.
Du har ansvar för hela förmedlingsprocessen som bland annat innebär att granska och publicera annonser, förmedlingsadministration samt att kontrollera och sammanställa underlag för ett hyresgästförslag till hyresvärden. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att förvalta och utveckla det dagliga arbetet för att våra bostadssökande ska uppleva att Fastighetsmästaren Bostadsförmedling erbjuder en trygg och enkel väg till bostad.

Utöver arbetet som bostadsförmedlare stöttar du bostadssökande i deras sökandeprocess genom att svara på frågor via telefon, mejl och besök i kundmottagningen.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller yrkeserfarenhet som motsvarar relevant utbildning. Du har erfarenhet av att ha arbetat som bostadsuthyrare samt av att ha arbetat med handläggning av ärenden där beslut fattas. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är om du även har kunskaper i det finska språket.

Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser även att du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet från fastighetssystemet Momentum software för orderhantering

Erfarenhet från Fortnox ekonomi-och faktureringssystem

Erfarenhet från ASSA Performance för nyckelhantering

 

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.

 

Välkommen med din ansökan!

Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse.

Varaktighet tillsvidare anställningen föregås med en 6 mån provanställning

Körkort B är ett krav

Ersättning lön
Individuell lönesättning

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är: Urval sker löpande vänta därför inte med din ansökan!
Ansökan kan skickas till e-postadress: johnny@fastighetsmastaren.com

Kontakt
Affärschef Johnny Svennemyr

Telefon, 070-323 55 45
E-post:johnny@fastighetsmastaren.com

Hemsida: www.fastighetsmastaren.com

Företag
Fastighetsmästaren Supply AB

Besöksadress: Geologgatan 6 Kiruna