Grattis ÖoB i Kiruna som utsetts till Årets ÖoB varuhus 2015!

Med en fortsatt stark kundkrets lyckas ÖoBs nordligaste butik konkurrera med över 100 systerbutiker i övriga Sverige och vinna utmärkelsen ”Årets ÖoB butik”. En utmärkelse som varuhuschef Camilla Persson är väldigt stolt över.

”Vi är så glada, jag har ett fantastiskt team här i Kiruna och det är deras arbete och engagemang som gav oss denna utmärkelse. Det är hård konkurrens med andra ÖoB varuhus i Sverige och att vår butik uppmärksammas på det här sättet är peppande.”

Lågpriskedjan ÖoB etablerade sig i Kiruna för 13 år sedan och att Kirunaborna gärna handlade lågpris rådde det inget tvivel om. Efter 10 år på samma adress flyttade de i februari 2014 in i nybyggda lokaler på Kiruna Handelsområde.

Den rymliga lokalen på över 2 500 kvadratmeter med sitt attraktiva läge vid E10:an, ny butiksinredning och ett renodlat sortiment lyckades man öka försäljningen ytterligare.

”Det blev ett stort lyft för oss att flytta till nya fräscha lokaler. Hela teamet upplevde flytten som väldigt upplyftande och vi kunde satsa ännu mer på ett positivt kundbemötande.”

Utmärkelsens motivering:

Trots en ökad konkurrens på orten visar detta varuhus kraftiga försäljningsökningar. I detta varuhus finns ett enormt engagemang för att ständigt förbättra varuhusets drift och att ständigt sätta kunden i fokus genom att vara kompisar med kunden. Varuhuset är även en inspirationskälla för hela regionen med spridande av positivism och ett stort säljengagemang.”