Välkommen till Restaurang Malmia

Här serveras husmanskost i det forna danspalatset Malmia beläget intill Kiruna Handelsområde.

Sedan 2009 har Sailom Bergdahl drivit Restaurang Malmia i vår fastighet på Lombolovägen 2. Malmia som ursprungligen var Kirunas danspalats nummer 1 inrymmer numera verksamheterna Förskolan Fjällbjörken, Gruvtrollets Lekland, Kiruna Crossfit och Restaurang Malmia.

En renovering har nyligen gjorts för att anpassa lokalen till verksamhetens behov. Bland annat har man byggt en ny separat entré med ett flertal nya toaletter. En uppfräschning av lokalen gjordes också i samband med detta med nya ytskikt och ny belysning.

Restaurang Malmia erbjuder lunchbuffé alla dagar utom söndagar. Med varierad husmanskost, en stor salladsbuffé och hembakat bröd samt kaffe och kaka som ingår i lunchen hälsas gästerna välkomna från klockan 10.00. Man serverar också morgonfika med kaffe och smörgås från klockan 8.00. Smörgåsar för avhämtning går även att beställa.

Restaurang Malmia erbjuder även catering och gör smörgåstårtor på beställning. Lokalen som rymmer upp till 300 personer går också att hyra för arrangemang och fester.

Adress: Lombiavägen 2
Lunch: Mån-fre 10 – 14.30, lördagar 10-14
Morgonfika: Mån-lör från 08.00
Dagens lunch: 95:- (Specialpris för barn- och pensionärer)
Meny: kiruna.gratistidning.com

Malmia_fika_webb Malmia_bröd_webb Malmia_lokal_webb