Vi hälsar Kiruna Veterinärpraktik välkomna till Kiruna Handelsområde

Kiruna Veterinärpraktik utökar sin verksamhet och öppnar upp i större lokaler på Kiruna Handelsområde.

Nu har Kiruna Veterinärpraktik öppnat upp sin verksamhet i ny lokal på Kiruna Handelsområde. Den nya lokalen är större än klinikens tidigare lokal investeringar i bättre utrustning öppnar upp för att utföra även mer avancerade behandlingar av patienterna.

Läget på Kiruna Handelsområde intill Björkis Hundprodukter är optimalt. Det är lättillgängligt för djurägarna och gott om parkeringar etc.

– Redan 2013 när Björkis Hundprodukter flyttade till nya lokaler så pratade vi lite om att ha en veterinärklinik i anslutning djurbutiken, det är ju väldigt vanligt på många andra orter. Men jag var inte redo då, säger Lena Gustavssson som driver Kiruna Veterinärpraktik.

Istället så startade Lena våren 2014 en egen liten klinik för smådjur i en mindre lokal på Kyrkogatan, sedan dess har hon kört på med kliniken och ambulerande arbete på häst. I januari fick hon höra att lokalen bredvid Björkis var ledig igen och då kom tankarna tillbaka. Den här gången hade hon hunnit etablera sin verksamhet med en stadig plattform och steget till en större och bättre lokal var naturlig. Ganska direkt tog hon kontakt med Fastighetsmästaren och en planering för lite ombyggnation etc. inleddes. I augusti blev bygglovet klart och ombyggnationerna kom igång.

Lena Gustavsson har varit veterinär sedan 1987 och har arbetat som distriktsveterinär runt om i Sverige. 1989 började hon arbeta i Kiruna, hon har sedan dess även hunnit med att arbeta på Öjeby Djurklinik, Evidensia Djursjukhus i Gammelstad och Evidensia Hästklinik i Boden.

Kiruna Veterinärpraktik kommer att hålla Öppet Hus lördagen den 26 november mellan kl 10-14. Välkomna hälsar Lena!