Vi hälsar Synsam välkomna till Kiruna Handelsområde.

Optikkedjan Synsam har etablerat sig på Kiruna Handelsområde.

Synsam har under en tid haft Kiruna markerat på etableringskartan och när man kom i kontakt med Fastighetsmästaren började man titta på potentiella lokaler som kunde passa verksamheten. Valet landade på en nybyggd butikslokal på Kiruna Handelsområde.

Lokalen ligger vägg i vägg med mötesplatsen Café Oscar och i den direkta närheten finns några stora varuhuskedjor blandat med lokala verksamheter. Det finns gott om parkeringar och under 2017 står ytterligare en byggnad klar för att hälsa ännu fler hyresgäster välkomna.

Fastighetsmästaren har tillsammans med Synsam anpassat lokalen till verksamhets behov och den 9 september öppnades portarna.

I den rymliga och fräscha lokalen finns ett brett utbud av bågar, solglasögon och kontaktlinser. I butiken hittar finns även möjligheten att prova glasögon digitalt via en skärm. Synsam i Kiruna blir optikkedjans nordligaste i Sverige.

Synsam är Sveriges största optikkedja med drygt 180 butiker i Sverige och 500 i Norden. Här hittar du det senaste inom mode, sortiment, teknik och undersökningsmetoder.