Rusta

Rusta öppnade sitt nordligaste varuhus i nybyggd lokal på Kiruna Handelsområde med gott om parkeringar och generösa öppettider. Läs vidare.

Clas Ohlson

Kort efter etableringen 2010 sålde Kirunabutiken lika mycket till företag som andra Clas Ohlson-butiker vanligtvis gör efter 5 år. Läs vidare.

Kiruna Stadsbibliotek

Med en önskan om att det nya biblioteket skulle bli en attraktiv mötesplats mitt i centrum föll valet av nya lokaler på vår fastighet på Föreningsgatan. Läs vidare.

Norrfinans

Som förmedlare av försäkringar är det viktigt att skapa ett gott första intryck samt att vara lättillgänglig och därför föll valet på en lokal i centrala Kiruna. Läs vidare.

Björkis Hundcenter

Björkis Hundcenter har flyttat till nya lokaler på Kiruna Handelsområde. Det nya läget mellan Ö&B och Gottenassse ger bra synlighet. Läs vidare.

Café Oscar

Café Oscar på Kiruna Handelsområde är det tredje cafét som Carola Enmark öppnar i Fastighetsmästarens lokaler, ett tecken på en nöjd hyresgäst. Läs vidare.

Gymmet

Tack vare det nya läget i en galleria utan boende i huset kunde Gymmet utöka sina öppettider för att tillgodose kundernas önskemål. Läs vidare.