Nyheter
Fastighetsmästaren Supply AB har tilldelats utmärkelsen Branschvinnare 2023 för andra året i rad.

27 oktober

Fastighetsmästaren Supply AB Branschvinnare 2023. Branschkod/SNI 68320 Fastighetsförvaltning på uppdrag. En Branschvinnare är ett företag som... Läs vidare.

Nytt hos Fastighetsmästaren

9 juni

Nu startar vi upp uthyrningsverksamhet av skåpbil för flytt- och transport av bohag. Våra hyresvillkor enligt Branschvillkor Biluthyrarna... Läs vidare.

Fastighetsmästaren Supply AB har tilldelats utmärkelsen Branschvinnare 2023.

20 april

  Branschvinnare 2023 En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som... Läs vidare.

Öppettider under Jul & Nyår

15 december

Vi har stängt julafton 24/12, nyårsafton 31/12 och den 6 januari 2023   Fastighetsmästaren önskar God Jul och ett Gott Nytt... Läs vidare.

Tillfälle till att hyra möblerat företagsboende i två plan.

13 oktober

Från 2023 01 01 finns möjlighet att hyra hela Rosengården. Företagsboende i två plan blockhyres till företag. Möblerat företagsboende... Läs vidare.

Frost Longstay Haparanda

7 juni

Nyhet Nu har även Frost Longstay etablerats i Haparanda. Den ljusa fina lägenheten är fullt möblerad, utrustad med alla bekvämligheter och... Läs vidare.

Vi hälsar Nord Service i Kiruna AB välkommen som ny hyresgäst i fastigheten Traversen 1

30 maj

Nord Service i Kiruna AB har slagit upp sina portar i de nybyggda lokalerna i fastigheten Traversen 1 på adressen Lastvägen 50 B och vi hälsar dem... Läs vidare.

Information till hyresgäster.

9 februari

Fastighetsmästaren meddelar att från och med 9 februari 2022 när restriktionerna släpper så återgår vi till att återigen avhjälpa alla... Läs vidare.

Nyhet

19 januari

Vallen 3, Parkgatan 7 och 9 Vi har inriktat oss på åldersgruppen 55+ i dessa fastigheter. Tanken från vår sida är att ni som bor där är i... Läs vidare.