Vi hälsar Nord Service i Kiruna AB välkommen som ny hyresgäst i fastigheten Traversen 1

Nord Service i Kiruna AB har slagit upp sina portar i de nybyggda lokalerna i fastigheten Traversen 1 på adressen Lastvägen 50 B och vi hälsar dem varmt välkomna.

Andreas Gardeberg VD och Jan Nilsson Servicechef driver fordonsverkstaden sedan 2017, de går under koncernen Autoexperten.

Nordservice i Kiruna AB är en auktoriserad bilverkstad för Isuzu och är även en Godkänd Bilverkstad vilket innebär att de kommer att säkerställa den kvalitet som bilägaren har rätt att kräva av en fordonsverkstad. Kvalitetsstandarden innebär att verkstadens arbete kontrolleras såväl tekniskt som administrativt.

De nya lokalerna har de fått vara med och utforma och anpassa efter sina egna behov och har idag en yta som är nästan tre gånger större än vad de hade tidigare. De är mycket nöjda med de nya öppna och ljusa ytorna och här arbetar idag 6 fordonstekniker, från början var det ett tvåmanna företag.

De nya lokalerna har även gjort att det kan finns utrymme till att nyanställa i framtiden.

Även parkeringsytorna som finns i anslutning till lokalen är ett lyft då de gett möjlighet till att ta emot fler kunder.

Det sista som ännu inte hunnit bli klart är installationen av den nya porten som gör det möjligt till att utföra hjulinställningar och ett förråd för förvaring av däck, då de även tillhandahåller servicen däckhotell.

Nordservice i Kiruna AB servar alla bilmärken med inriktning mot företagskunder för att kunna ge en snabb och proffsig service.