Black Friday & nyinvigning av Elgiganten i Gällivare

Elgiganten satsar i Gällivare och på Black Friday öppnades dörrarna till den ”nya” lokalen.

Det var mycket folk i rörelse på Black Friday, alla aktörer i Norrskensgallerian firade dagen med erbjudanden till kunderna. Några som firade lite extra var Elgiganten som hade nyinvigning efter renovering och utökning av sin lokal.

Varuhuschef Lina Wiklund berättar att Elgiganten har funnits i Norrskensgallerian sedan starten i december 2012 och dessförinnan var det Expert som fanns i lokalerna, där både hon och kollegan Amos jobbade i några år. Tanken på att bygga ut den här lokalen har funnits länge och nu är den klar, lagom till julhandeln.

Med en kassakö som ringlade sig ner genom butiken, gick invigningen över förväntan. Något som sedan höll i sig hela helgen.

– Vi kan inte annat än tacka våra kunder för att de har visat tålamod under byggtiden och deras fortsatta förtroende för oss.

Kunderna har bara gett positiva kommentarer om hur fint det har blivit. Första reaktionen har för många varit att de gått in i fel butik för att det är så stort och luftigt. Även personalen är nöjda med slutresultatet, en ljus och luftig lokal med betydligt bättre inomhusklimat än tidigare.

På frågan hur de trivs i gallerian svarar Lina
– Det som är riktigt bra att vara i Norrskensgallerian är att alla butiker stöttar varandra i form av gemensamma öppettider och aktiviteter. Till exempel vår gemensamma julklappskväll. Då har hela gallerian kvällsöppet till kl. 20.00.
Handlar man för över 300 kr i valfri butik får man en lott i ett chokladhjul, under kvällen besöker tomten gallerian och alla barn kan lämna sina önskelistor.

Det här är ett exempel på fördelarna som finns med bra samverkan och synergieffekter.

 

Och slutligen frågar vi Lina hur samarbetet med Fastighetsmästaren fungerar?

Vi är väldigt nöjda med er. Det känns som att ni satsar på gallerian och vill göra det till en attraktiv plast att besöka i Gällivare.
Vi är speciellt tacksam och imponerad över hur snabbt och smidigt renoveringen och utbyggnationen samt samarbetet med alla har gått!

 

 

Vill du hålla koll på alla aktiviteter i Norrskensgallerian? Klicka på bilden för att komma till Facebooksidan.